Ποια γυαλιά ηλίου θα φορεθούν τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι!

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στην καθοριστική σημασία που έχουν τα αξεσουάρ για την εμφάνισή μας. Ειδικά όταν μιλάμε για τα γυαλιά ηλίου πραγματικά κανένα outfit δε μπορεί να θεωρηθεί πλήρες το καλοκαίρι εάν λείπει το σωστό ζευγάρι. Θέλετε να μάθετε ποια είναι τα trends στα γυαλιά ηλίου για τη σεζόν Άνοιξη- Καλοκαίρι;

Χρωματιστά, διακοσμημένα με λουλούδια και μεταλλικά στοιχεία, υπερμεγέθη, στρογγυλά...Φέτος η μόδα στα γυαλιά είναι πολύ ιδιαίτερη και σε ορισμένες περιπτώσεις αρκετά τολμηρή! Φυσικά για να επιλέξετε γυαλιά ηλίου εκτός από τη μόδα θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας το σχήμα του προσώπου σας, τον τόνο του δέρματός σας και φυσικά το χρώμα των μαλλιών σας

Odd-Shaped. Είναι γυαλιά σε ιδιαίτερα και ασυνήθιστα σχήματα. Σε φωτεινά χρώματα και δύο τονισμένα πλαίσια σίγουρα θα κάνουν τη διαφορά στο στυλ σας ακόμα κι αν τα φορέσετε με ένα απλό t-shirt.

Cat eye. Τα γυαλιά με το "βλέμμα της γάτας" είναι και φέτος το απόλυτο trend καθώς πολλοί σχεδιαστές τα συμπεριέλαβαν στις κολεξιόν τους. Φορέστε τα με το κόκκινο κραγιόν σας και σίγουρα δε θα περάσετε απαρατήρητες. 

Protective Eyewear.  Ίσως από τις πιο τολμηρές τάσεις στα γυαλιά ηλίου που σίγουρα λίγες θα επιχειρήσουν να φορέσουν. Εάν τελικά δεν αντισταθείτε είναι τα γυαλιά που θα δώσουν στυλ στις casual εμφανίσεις σας.  

Mirror shades. Τα γυαλιά ηλίου με φακούς καθρέπτες θα είναι και φέτος το απόλυτο trend. Δώστε βάση στα φωτεινά χείλη!

Big shades. Τα big shades ή όπως είναι πιο γνωστά τα γυαλιά Jacky O φέτος θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας. Στρογγυλά ή τετράγωνα σίγουρα θα προσθέσουν στυλ και θηλυκότητα στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Round shaped. Τα ολοστρόγγυλα γυαλιά επιστρέφουν σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Σίγουρα εάν ψάξετε, κάποιο ζευγάρι θα έχει ξεμείνει σε κάποιο ντουλάπι από τα εφηβικά σας χρόνια. Είναι πάντως ένα γυαλί που δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικό.