Πώς να φορέσετε το λευκό χρώμα το χειμώνα!

Θα το έχετε προσέξει κι εσείς, μόλις νιώσουμε τα πρώτα κρύα αποφεύγουμε να φοράμε οτιδήποτε λευκό παρά μόνο το αγαπημένο λευκό πουκάμισο, άντε το πολύ κι ένα t-shirt μέσα από το blazer! Λάθος! Το αριστοκρατικό λευκό χρώμα δεν είναι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες! Ένα λευκό πουλόβερ είναι μία πολύ σικάτη και κομψή επιλογή ενώ ένα λευκό jean θα απογειώσει το στυλ σας! Θέλετε να μάθετε πώς να φοράτε το λευκό χρώμα το χειμώνα;

Πριν ξεκινήσουμε με τις πιο όμορφες εμφανίσεις, να επισημάνουμε ότι πρέπει δώσετε προσοχή στην ποιότητα του υφάσματος. Αποφύγετε το λινό σακάκι, το λευκό jean με τη λεπτή ύφανση που φορούσατε το καλοκαίρι αλλά και το μακό φόρεμα ακόμα κι αν το συνδυάσετε με τα πιο χειμωνιάτικα αξεσουάρ.  

Το λευκό πουλόβερ

Το λευκό πουλόβερ είναι ο τρόπος να λάμπετε στις καθημερινές σας casual εμφανίσεις. Προσοχή, εάν έχετε πολύ λευκή επιδερμίδα σας ταιριάζει περισσότερο ένα πουλόβερ σε κρεμ χρώμα. Το ολόλευκο ταιριάζει περισσότερο σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Φορέστε το oversized λευκό πουλόβερ σας με το skinny jean ή το κολάν σας και ολοκληρώσετε το look σας με τις μπότες ιππασίας. Μία άλλη άψογη εμφάνιση είναι να το συνδυάσετε με το boyfriend jean σας και τις ψηλοτάκουνες ankle boots.

Το λευκό παλτό

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για να ολοκληρώσετε το total black ντύσιμό σας; Επιλέξτε το λευκό παλτό σας να φθάνει μέχρι το γόνατο και να είναι σε γραμμή Α.

Το λευκό jean

Ένα total white σύνολο θα κάνει τη διαφορά. Συνδυάστε το λευκό σας jean με ένα λευκό κασμιρένιο πουλόβερ με ζιβάγκο και σίγουρα θα θυμίζετε κάτι από Jackie Ο. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και φυσικά μια λεπτή ζώνη.

Φορέστε το με το άνετο μαύρο πουλόβερ σας αλλά και με το μεσάτο jean πουκάμισό σας. Στην τελευταία περίπτωση δώστε έμφαση στα καφέ αξεσουάρ που είναι ο απόλυτος συνδυασμός.

Προσοχή, θα πρέπει να αποφεύγετε να φοράτε τις μπότες σας από έξω με το λευκό σας jean διότι θα τονίσετε τους γοφούς και τους γλουτούς σας και δεν το θέλετε. Να προτιμάτε πάντα τις μπαλαρίνες σας εάν διαθέτετε το ανάλογο ύψος και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας.