Μωρό τριών ημερών άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο

Τραγική κατάληξη είχε για ένα κοριτσάκι, καθώς η μητέρα του αφού το τάισε έλειψε για λίγη ώρα και κατά την επιστροφή της το βρήκε νεκρό.

Η μητέρα του 24χρονη Ρομά μόλις πριν από τρεις ημέρες το είχε φέρει στον κόσμο, ενώ το βρέφος παρέμενε στο νοσοκομείο του Πύργου υπό ιατρική επιτήρηση Λίγο πριν από τις εννέα το πρωί, πήρε το παιδί από την κούνια του και το τάισε. Στη συνέχεια το άφησε και πάλι στην κούνια για να πάει να ψωνίσει για τα άλλα παιδιά της διάφορα είδη πρώτης ανάγκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, δεν είχε ενημερώσει κανέναν από το προσωπικό πως βγαίνει από το θάλαμο για να έχει κάποιος υπ' ευθύνη του την επίβλεψη του παιδιού.

Έτσι, όταν οι γιατροί πέρασαν από το θάλαμο για την καθιερωμένη επίσκεψη, βρήκαν το παιδί νεκρό! Περίπου μισή ώρα μετά επέστρεψε η μητέρα και έμαθε το τραγικό νέο…

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εισρόφηση που υπέστη το βρέφος, φαινόμενο όχι σπάνιο στα μωρά. Μόλις το τραγικό αυτό περιστατικό έγινε γνωστό, ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και η μητέρα συνελήφθη. Κρατείται για να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της έκθεσης του βρέφους σε κίνδυνο με αποτέλεσμα τον θάνατό του.