Σάλος από την αυτοκτονία του θρυλικού ραλίστα Αντώνη Κορφιάτη

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πάτρας η είδηση της αυτοκτονίας του 69χρονου Αντώνη Κορφιάτη.

Ο 69χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του με ξυραφάκι. Ο Αντώνη Κορφιάτης, που ζούσε μόνος του, ήταν ένας ευγενικός άνθρωπος που πήγαινε κάθε μέρα στο καφενείο και έπινε τον καφέ του. Ομως την Κυριακή κανείς δεν τον είδε. Οι φίλοι του ανησύχησαν, τον αναζήτησαν στο διαμέρισμά του και μαζί με συγγενείς του που άνοιξαν το σπίτι, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα, όπως αναφέρει το patris.

Ο Αντώνης Κορφιάτης διατηρούσε κατάστημα στην οδό Οθωνος Αμαλίας και ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του αυτοκινητιστικού ομίλου Πατρών. Ηταν πρωταθλητής Ελλάδος τη δεκαετία του ’70 στο αγωνιστικό αυτοκίνητο και είχε κερδίσει πέντε φορές το πρωτάθλημα Ελλάδος στους αγώνες ανάβασης. Μάλιστα μέχρι σήμερα παρέμενε ο Αχαιός οδηγός με τις περισσότερες διακρίσεις.

Στους Ελληνικούς αγώνες συμμετείχε και πρωταγωνίστησε για αρκετές σεζόν. Κορυφαία του στιγμή, ίσως, το πρωτάθλημα αναβάσεων στη κατηγορία 2.000 κ.εκ. της ομάδας ένα το '76, αλλά και λίγα χρόνια αργότερα όταν σημείωσε αντίστοιχες επιτυχίες σε επίπεδο αγώνων ταχύτητας στα 1.300 κ.εκ.