Επεισόδια σε πορεία του ΠΑΜΕ στο Βόλο

Επεισόδιο σημειώθηκε χθες, Παρασκευή, στην προγραμματισμένη πορεία του ΠΑΜΕ, που είχε προγραμματιστεί για την Ημέρα της Γυναίκας στο Βόλο.

Το επεισόδιο προκλήθηκε με αφορμή τη στάση δύο νεαρών, μέχρι 25 χρονών, που προκάλεσαν τα στελέχη του ΠΑΜΕ, φωνάζοντας συνθήματα κατά του ΚΚΕ, στη διάρκεια της κεντρικής συγκέντρωσης και πορείας στην Πλατεία Πανεπιστημίου. Οι δύο νεαροί ακούστηκαν να φωνάζουν το σύνθημα "ΚΚΕ το κόμμα του χαφιέ", ενώ, με το που ξεκίνησε η πορεία, πιάστηκαν στα χέρια με μέλη του ΠΑΜΕ.

Αστυνομικοί που βρισκόταν στο χώρο αντέδρασαν άμεσα και προσήγαγαν τους δύο νεαρούς στην Αστυνομική Διεύθυνση, προκειμένου να λήξει το επεισόδιο, ενώ, μετά την εξέλιξη αυτή, η πορεία του ΠΑΜΕ συνεχίστηκε στους κεντρικούς δρόμους του Βόλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο νεαροί, που ανήκουν στον αναρχικό χώρο, προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν υποβλήθηκε μήνυση σε βάρος τους.

Κεντρική ομιλήτρια στην συγκέντρωση για την Ημέρα της Γυναίκας ήταν η πρόεδρος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Μαγνησίας Ρίτσα Κωτή.

Πηγή: magnesianews.gr