Eπίθεση αντεξιουσιαστών στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας

Συναγερμός προκλήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, όταν ομάδα ατόμων που φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο επιτέθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού.

Συγκεκριμένα γύρω στις 2.30 σήμερα τα ξημερώματα, η ομάδα κρατώντας καδρόνια και πέτρες, πλησίασε, δίχως κανείς να τους αντιληφθεί, το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η Αστυνομική Διεύθυνση και προκάλεσαν φθορές στη σκοπιά η οποία βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ερμού και Υψηλάντου.

Το ευχάριστο είναι πως ο αστυνομικός που ήταν σκοπός εκείνη την ώρα πρόλαβε και απομακρύνθηκε και μπήκε στο κτίριο και έτσι δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό, όπως αναφέρει το patrastimes.

Άμεσα μετά το περιστατικό οι φερόμενοι ως δράστες αποχώρησαν από το σημείο ενώ ξεκίνησαν αναζητήσεις από τις Αστυνομικές Αρχές προκειμένου να εντοπίσουν κάποια από τα άτομα που επιτέθηκαν στο Μέγαρο.

O γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαίας Χάρης Τσίτσικας, χαρακτήρισε ως "απαράδεκτο το γεγονός να είναι ανοχύρωτη η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας μπροστά σε τέτοια περιστατικά".

Και πρόσθεσε: "Κρίνεται πλέον επιβεβλημένη η αντικατάσταση στα δύο κουβούκλια της σκοπιάς, όπως είναι αυτή που έχει τοποθετηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Ανθούπολης, η οποία θωρακίζει και καλύτερα τους αστυνομικούς κατά την εκτέλεση τη υπηρεσίας τους» και συμπλήρωσε ο κ. Τσίτσικας πως «επιπλέον θα πρέπει άμεσα να τοποθετηθούν κάμερες στο χώρο για την καλύτερη αντιμετώπιση τυχόν τέτοιων περιστατικών".