Έκανε το λάθος να κουβαλάει 100.000 ευρώ στην τσάντα του

Θύμα ληστείας έπεσε, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ένας 38χρονος έμπορος στη Λαμία, που διατηρεί κατάστημα χονδρικού εμπορίου τσιγάρων.

Δύο άτομα παρακολουθούσαν για αρκετή ώρα τις κινήσεις του. Όταν αυτός, έχοντας στα χέρια μια τσάντα, βγήκε από το κατάστημά του και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, ο ένας από τους ληστές τον πλησίασε και προσπάθησε να του αρπάξει την τσάντα. Ο 38χρονος έμπορος την κράτησε σφιχτά, προβάλλοντας αντίσταση. Τότε, ο ληστής έβγαλε πιστόλι και τον πυροβόλησε τρεις-τέσσερις φορές στα πόδια, με αποτέλεσμα να του αρπάξει την τσάντα στην οποία είχε μέσα χρήματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα χρήματα ξεπερνούσαν τα 100.000 ευρώ. Ο δράστης εξαφανίστηκε με τον συνεργό του, με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και αστυνομικές δυνάμεις άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή, όπου λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν τη μοτοσικλέτα σε αγροτική περιοχή, πέντε χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οδηγήθηκε κατευθείαν στο χειρουργείο. Διαπιστώθηκε ότι φέρει τρία διαμπερή τραύματα στο μηρό και στην κνήμη από όπλο μικρού διαμετρήματος και, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος, με τις εισπράξεις του καταστήματος του στην τσάντα, έφευγε από το κατάστημα και κατευθύνονταν προς την τράπεζα. Οι γείτονες μιλούν για δρομολόγιο που ο έμπορος ακολουθούσε συχνά και όλα συγκλίνουν στο ότι οι δύο ληστές τον γνώριζαν.