Εξιχνιάστηκε η ληστεία με την κακοποίηση ηλικιωμένης

Δύο μήνες μετά τη ληστεία σε βάρος 66χρονης γυναίκας, την οποία έδεσαν χειροπόδαρα και φίμωσαν μέσα στο σπίτι της στο Αμύνταιο Φλώρινας, οι δράστες ταυτοποιήθηκαν από τις Αρχές.

Πρόκειται για δυο νεαρούς Έλληνες, ηλικίας 26 και 25 χρόνων, από τους οποίους συνελήφθη μόνο ο δεύτερος για παράνομη κατοχή όπλου και ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας βρήκαν στο σπίτι του νεαρού ένα αεροβόλο πιστόλι, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12 γραμμαρίων και μία κουκούλα.

Συνεπώς, συνελήφθη με αυτές τις κατηγορίες, ώσπου να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης για τον ίδιο και το συνεργό του. Ο 25χρονος αφέθηκε ελεύθερος ελλείψει αυτοφώρου, επειδή δεν ήταν δυνατό να συλληφθεί για άλλη κατηγορία, αν και στο σπίτι του βρέθηκε ένα κομμάτι σχοινιού, όμοιο με αυτό με το οποίο είχε δέσει την ηλικιωμένη.

Υπενθυμίζουμε ότι η ληστεία είχε διαπραχθεί στις 24 Νοεμβρίου 2012, όταν οι δράστες διέρρηξαν το σπίτι της 66χρονης, την έδεσαν με το σχοινί, τη φίμωσαν με ένα μαντήλι και έφυγαν, αφού πρώτα ερεύνησαν ανενόχλητοι τα δωμάτια και άρπαξαν 380 ευρώ και τιμαλφή.