Τα ναρκωτικά….μέσα τους!

Τρεις 'Ελληνες ηλικίας 43, 34 και 29 ετών, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους ηρωίνη και χάπια συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο αεροδρόμιο της Κω.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, κατοχής και μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.

Την Παρασκευή το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα Κω εντόπισαν μετά από πληροφορίες τους τρεις άνδρες, κατά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο με πτήση από Αθήνα. Ακολούθησε έλεγχος και στην κατοχή τους βρέθηκαν 90 ναρκωτικά χάπια.

Κατά την διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν κρύψει σε σημείο του σώματός τους ποσότητες ηρωίνης και μεταφέρθηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κω.

Ακολούθησαν ιατρικές εξετάσεις και αποβολή των ναρκωτικών ουσιών, όπου διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν συνολικά οκτώ νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 336,5 γραμμαρίων.

Η έρευνα της Αστυνομίας έδειξε ότιτρεις δράστες ταξίδεψαν την Πέμπτη μαζί από την Κάλυμνο, όπου διαμένουν, στην Αθήνα, αγόρασαν τις ναρκωτικές ουσίες και θα επέστρεφαν στην Κάλυμνο μετά την άφιξή τους στην Κω.

Όλες οι ναρκωτικές ουσίες, καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους κατασχέθηκαν.