Θρήνος στην κηδεία του 35χρονου ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα

«Σου υπόσχομαι πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ»

Στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως στη Λάρισα έγινε σήμερα η κηδεία του αδικοχαμένου ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα και κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου που συνετρίβη χθες στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι, έσπευσαν να πουν το ύστατο χαίρε μέσα σε κλίμα ανείπωτου πόνου και θλίψης - πιο τραγικές φιγούρες από όλους οι γονείς, η γυναίκα και τα παιδιά τουτου άτυχου στρατιωτικού.

«Σ’ αγαπάμε, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Σου υπόσχομαι πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ» ήταν τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του Δημοσθένη Γούλα.

Αποδίδοντας τιμές, ελικόπτερα πετούσαν στον ουρανό της Λάρισας την ώρα της εξοδίου ακολουθίας.

Στην κηδεία παρευρέθη εκτός των άλλων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης, η αναπληρώτριας υπουργός  Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Στις 5.30 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή από το Ι.Ν του Αγ Κων/νου και Ελένης στη Φαλάνη.

Την ερχόμενη Παρασκευή θα γίνει η εξόδιος ακολουθία στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Ρέθυμνο, του υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη.

Την ίδια μέρα στις 10 το πρωί θα κηδευτεί ο Συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

Πηγή: onlarissa.gr