Κάτοικοι Λάρισας οι 4 από τους 5 επιβαίνοντες στο μοιραίο ελικόπτερο

Οι τέσσερις σωροί των επιβαινόντων στο ελικόπτερο μεταφέρονται με στρατιωτικά ελικόπτερα στη Θεσσαλονίκη για νεκροψία – νεκροτομή

Στη Λάρισα διέμεναν οι τέσσερις από τους πέντε επιβαίνοντες στο μοιραίο ελικόπτερο τύπου «χιούι» σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr

Το ελικόπτερο κατέπεσε το πρωί της Τετάρτης σε ορεινή περιοχή στο Σαραντάπορο της Ελασσόνας, με αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων ατόμων και τον βαρύ τραυματισμό μίας γυναίκας.

Νεκροί είναι ο υποστράτηγος και υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς Ιωάννης Τζανιδάκης, ο Συνταγματάρχης Τεθωρακισμένων Θωμάς Αδάμου, ο Ταγματάρχης Αεροπορίας Στρατού Δημοσθένης Γούλας και ο Υπολοχαγός Αεροπορίας Στρατού Κωνσταντίνος Χατζής.

Μετά από σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, οι τέσσερις σωροί των επιβαινόντων στο ελικόπτερο που κατέπεσε στο Σαραντάπορο, μεταφέρονται με στρατιωτικά ελικόπτερα στη Θεσσαλονίκη για νεκροψία – νεκροτομή.

Τραυματισμένη αλλά εκτός κινδύνου εντοπίστηκε η αρχιλοχίας Αεροπορίας Στρατού Βασιλική Πλεξίδα. Μεταφέρεται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.