Της υποσχέθηκαν δουλειά αλλά την έσπρωχναν στην πορνεία

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο Βούλγαροι, 42 και 21 ετών (άνδρας - γυναίκα αντίστοιχα), οι οποίοι είχαν αναλάβει να βρουν σε μία 30χρονη συμπατριώτισά τους δουλειά, αλλά αντί γι' αυτό την ωθούσαν στην πορνεία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 42χρονος μαζί με άλλους δύο αλλοδαπούς που αναζητούνται, έπεισαν την 30χρονη να εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη, εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη οικονομική της θέση, με πρόσχημα την ανεύρεση εργασίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες συναντήθηκαν με την 30χρονή και την οδήγησαν σε σπίτι στην περιοχή του Ευόσμου, όπου την κρατούσαν παρά τη θέλησή της.

Με απειλές κατά της ζωής της και άσκηση ψυχολογικής βίας, από τον Δεκέμβριο του 2012, προέβαιναν στην επ΄αμοιβή έκδοση της 30χρονης, αποκομίζοντας οι ίδιοι το σύνολο των χρημάτων.

Όπως έγινε γνωστό στις 02 Ιανουαρίου, η 30χρονη κατάφερε να διαφύγει από την επιτήρηση της 31χρονης και κατήγγειλε το γεγονός.

Στην 30χρονη γνωστοποιήθηκαν όλες οι περί προστασίας και παροχής βοήθειας διατάξεις και φιλοξενείται ήδη σε μονάδα Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων.