Στα ίχνη κυκλώματος πορνείας η αστυνομία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό κυκλώματος προώθησης γυναικών στην πορνεία μέσω της ηλεκτρονικής τους ιστοσελίδας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα "διαφημίζεται" μεγάλος αριθμός αλλοδαπών γυναικών, από διεθνές γραφείο ερωτικών ραντεβού, οι "ιδιοκτήτες" του οποίου τις προωθούν στην πορνεία, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα e-volos, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων της έρευνας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου εντόπισαν ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, μέσω της οποίας λειτουργεί γραφείο για ερωτικά ραντεβού αλλοδαπών γυναικών με πελάτες, έναντι χρηματικής αμοιβής. Στην ιστοσελίδα υπάρχουν δημοσιευμένες φωτογραφίες γυναικών και τηλεφωνικοί αριθμοί για το κλείσιμο ραντεβού.

Ένας πελάτης – αστυνομικός κανόνισε ερωτικό ραντεβού, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, με 19χρονη Ρουμάνα, για 200 ευρώ. Στο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της περιοχής, ο αστυνομικός παρέδωσε το ποσό της αμοιβής στην 19χρονη, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Με την παραλαβή του ποσού από τη 19χρονη, εμφανίστηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι την συνέλαβαν.