“Την έκαψα γιατί φοβήθηκα μην πάω φυλακή”

“Τη γνώριζα μόνο φυσιογνωμικά”. Αυτό είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο δράκος της Ξάνθης. Όπως ανέφερε του άρεσε η άτυχη Ζωή και υπό την επήρεια αλκοόλ βρήκε το θάρρος να την πλησιάσει, την ώρα που βρισκόταν με κάποια φίλη της.

Αρνήθηκε μάλιστα ότι την είχε ακολουθήσε, ενώ υποστήριξε ότι τη συνάντησε εντελώς τυχαία και ότι ήταν “σουρωμένος”. Στη συνέντευξή του είπε ότι ήθελε να κάνει κάτι μαζί της. Παραδέχτηκε ότι έκανε κίνηση να την φιλήσει και πως ότι ακολούθησε μεταξύ τους έγινε με τη θέληση και των δύο. Όπως ανέφερε στη συνέχεια η κοπέλα τον απείλησε ότι θα τον κλείσει στη φυλακή, επικαλούμενη σεξουαλική παρενόχληση και εκείνος φοβούμενος τα χειρότερα προχώρησε στην αποτρόπαιη πράξη του.

Όπως ισχυρίστηκε στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 34χρονης Ζωής, δεν καταλάβαινε τι έκανε και πως έγιναν όλα από εκείνη τη στιγμή και μετά. “Με χτύπησε αυτή , την χτύπησα κι εγώ, έπεσε κάτω και λιποθύμησε. Για να μην αφήσω στοιχεία δεν μπορούσε να κάνω τίποτα διαφορετικό από αυτό που έκανα δηλαδή. Παίρνοντας βενζίνη από ένα μηχανάκι την περιέλουσα με βενζίνη και της έβαλα φωτιά. Ήταν το τραγικό μου λάθος.

Σε ερώτηση για το αν σκέφτηκε όταν ήδη είχε βάλει φωτιά στην άτυχη κοπέλα, να τη βοηθήσει να σωθεί απάντησε: “Δεν ήμουν στα συγκαλά μου. Ήμουν κάποιος άλλος άνθρωπος, δηλαδή δεν ήμουν εγώ αυτός που είμαι. Αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν τι χαρακτήρας είμαι. Ήμουν άλλος άνθρωπος επειδή ήμουν μεθυσμένος και δεν ήθελα να ξαναπάω στη φυλακή".