Τραγικός θάνατος για 60χρονο που προσπάθησε να συνδέσει το ρεύμα

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 60χρονος Ρομά σε περιοχή κοντά στην Ανδραβίδας, ο οποίος χτυπήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα. Ο 60χρονος προσπάθησε να συνδέσει το σπίτι του με κολόνα της ΔΕΗ, που ήταν κοντά στον καταυλισμό, με αποτέλεσμα να κεραυνοβοληθεί από χιλιάδες βολτ, σύμφωνα με το ilialive.gr

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους οικείους του, που κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες επειδή δεν βρισκόταν σε σημείο κοντά στο δρόμο και εύκολο για να φτάσει το ασθενοφόρο, τον μετέφεραν έως ένα σημείο οι ίδιοι και από εκεί, οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του ήταν ο παππούς των δύο παιδιών που σόκαραν το πανελλήνιο, όταν βρήκαν τραγικό θάνατο τον Μάρτιο του 2008 από τροφική δηλητηρίαση.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, τα δύο μικρά παιδιά, ο Γεράσιμος 2,5 ετών και η Ακριβή 3,5 ετών, τα οποία ζούσαν με τον παππού τους και τη γιαγιά τους, είχαν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Πύργου με έντονους πόνους στην κοιλιά και αφρούς στο στόμα. Το αγοράκι κατέληξε λίγο μετά τη μεταφορά του, ενώ το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στην Πάτρα, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.