Τρεις ληστείες μέσα σε ένα βράδυ από ένοπλους στο Ηράκλειο

Τρεις άγνωστοι δράστες λήστεψαν μέσα σε ένα βράδι, υπό την απειλή όπλων, δύο σούπερ μάρκετ και ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ νωρίτερα αποπειράθηκαν να ληστέψουν και ένα κοσμηματοπωλείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τρεις δράστες -οι δύο εκ των όποιων είναι οπλισμένοι- αποπειράθηκαν να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Θερίσου Ηρακλείου, ωστόσο ο ιδιοκτήτης πρόλαβε και κατέβασε τα ρολά του καταστήματος, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν τις προσπάθειές τους .

Ακολούθως κατευθύνθηκαν προς την περιοχή Κορώνη Μαγαρά και με την απειλή όπλων λήστεψαν σούπερ μάρκετ, αποσπώντας περίπου 5.000 ευρώ.

Δεν περιορίσθηκαν όμως μόνο σε αυτό, αλλά συνέχισαν τη δράση τους στο Γάζι, όπου λήστεψαν και δεύτερο σούπερ μάρκετ, όπου με την απειλή των όπλων απέσπασαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και πυροβολώντας στον αέρα τράπηκαν σε φυγή.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λήστεψαν και ένα βενζινάδικο επί της Εθνικής Οδού Ηρακλείου - Ρεθύμνου και εξαφανίσθηκαν.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.