Ήλιος με τα… δόντια και προβλήματα στην Πελοπόννησο

Ήλιος με δόντια σήμερα σε όλη την Πελοπόννησο λόγω του χιονιά και του παγετού, με θερμοκρασίες που έφτασαν τους -10 βαθμούς στην Τρίπολη, τους -13 στην ορεινή Αρκαδία και τους -2 στο 'Αργος.

Αποκαταστάθηκε και κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης.

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού στην παλαιά εθνική οδός 'Αργους - Τριπόλεως, στον Αχλαδόκαμπο και στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο της νοτιοανατολικής Λακωνίας και συγκεκριμένα, από 'Αγιο Δημήτριο Ζάρακος προς Κρεμαστή, από Κρεμαστή προς Λαμπόκαμπο - Χάρακα και από Μεταμόρφωση προς Κυπαρίσσι.

Με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία από το 28ο έως το 42ο χλμ της εθνικής οδού Καλαμάτας - Σπάρτης, στην εθνική οδός Νεμέας - Λεβιδίου από 47ο έως 52ο χλμ, στο μεγαλύτερο τμήμα του ορεινού οδικού δικτύου του Πάρνωνα και από την πλευρά της Κυνουρίας και από την πλευρά της Λακωνίας.

Επίσης αλυσίδες χρειάζονται στο ορεινό οδικό τμήμα των χωριών δυτικά του Γυθείου στην ανατολική πλευρά του Ταϋγέτου και στο ορεινό οδικό δίκτυο της δυτικής Κορινθίας.