Θρίλερ με τον Γιώργο Δούλη

Mε επίσημο έγγραφό του, που απέστειλε εκ νέου το Κέντρο Επιχειρήσεων της Ρώμης (RCC ROMΑ) προς τις ελληνικές Αρχές και το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος, γνωστοποιεί ότι λόγω λανθασμένης πιστοποίησης εκ μέρους των αρμόδιων ιταλικών Αρχών ο Δούλης Γεώργιος «δεν είναι νεκρός, αλλά συγκαταλέγεται στη λίστα επιβατών για τους οποίους δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση επί του παρόντος».

Δεν έχει γίνει γνωστό τι έχουν απογίνει 98 επιβάτες του μοιραίου πλοίου έξι 24ωρα από τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά στο «Norman Atlantic».

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν δοθεί από το υπουργείο Ναυτιλίας, από τους συνολικά 266 Ελληνες που επέβαιναν στο «Norman Atlantic» βάσει της αναθεωρημένης λίστας, οι 236 έχουν διασωθεί. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών μέχρι στιγμής είναι 10, εκ των οποίων τρεις είναι οι Ελληνες που έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ βάσει των στοιχείων που έστειλαν οι Ιταλοί και τα οποία διασταυρώθηκαν από τις ελληνικές αρχές αγνοούνται 9 Ελληνες.

Ο συνολικός, όμως, αριθμός των διασωθέντων μαζί με τους νεκρούς και τους αγνοουμένους ανέρχεται σε 248. 

Το θρίλερ, όμως, με την ταυτοποίηση των σορών συνεχίζεται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες στην Ιταλία κάνουν λόγο για τέταρτο Ελληνα νεκρό επιβάτη του πλοίου.