Κλειστή η Σήραγγα Αρτεμισίου το βράδυ της Τρίτης

Ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς που θα κατευθυνθούν την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου από και προς Τρίπολη και Καλαμάτα.

Κλειστό θα παραμείνει για αρκετές ώρες σημαντικό τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και συγκεκριμένα από τις 21:00 της Τρίτης έως και τις 06:00 της Τετάρτης. λόγω άσκησης ετοιμότητας στη Σήραγγα Αρτεμισίου.

Πάντως, όπως έχει προκύψει. εφόσον η άσκηση ολοκληρωθεί νωρίτερα, η κυκλοφορία του αυτοκινητοδρόμου θα αποκατασταθεί αντίστοιχα νωρίτερα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας κατά το παραπάνω διάστημα και λόγω της άσκησης, θα διακοπεί η κυκλοφορία από τον ανισόπεδο κόμβο Στέρνας μέχρι και τον ανισόπεδο κόμβο Τρίπολης (Βόρεια) και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην παλιά Εθνική Οδό Τρίπολης – Αργους.

Για τις ανάγκες της εκτροπής μάλιστα απαιτούνται ρυθμίσεις κυκλοφορίας στους εξήςΑνισόπεδους κόμβους:

α. Στέρνας (απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίως ρεύματος στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλαιά Εθνική Οδό).

β. Βόρειας Τρίπολης (Απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίως ρεύματος στην κατεύθυνση προς Αθήνα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική Οδό).

γ. Νεστάνης (απαγόρευση εισόδου και στις δύο κατευθύνσεις)

δ. Νεοχωρίου (απαγόρευση εισόδου και στις δύο κατευθύνσεις).

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...