Πέθανε ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού

Την τελευταία του πνοή άφησε τελικά το πρωί της Δευτέρας ο 47χρονος φίλαθλος του Εθνικού Πειραιά, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου των Αθηνών, μετά την ακατάσχετη αιμορραγία στο κεφάλι του, που ξεκίνησε την ώρα των επεισοδίων στον αγώνα της Γ' Εθνικής, μεταξύ Ηροδότου και Εθνικού στη Νέα Αλικαρνασσό της Κρήτης.

Ο άτυχος άνδρας, όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν σε βαριά καταστολή και σε μηχανική υποστήριξη, δίνοντας σκληρή μάχη με το θάνατο.

Οι γιατροί κατέβαλλαν προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά τελικά ο άτυχος άνδρας κατέληξε.

"Ο ασθενής ήρθε για διερεύνηση της αιτίας της εγκεφαλικής αιμορραγίας. Πραγματοποιήθηκε ψηφιακή αγγειογραφία σήμερα, η οποία δεν κατέδειξε ύπαρξη παθολογίας στα εγκεφαλικά αγγεία, δηλαδή κάποιο ανεύρυσμα ή κάποια άλλη παθολογική αιτία από την οποία να προήλθε η εγκεφαλική αιμορραγία", θυμίζεται ότι είχε δηλώσει ο γιατρός του 401 ΓΣΝΑ, κ. Τσακαλάκης, αναφορικά με τον τρόπο που κατέληξε ο 47χρονος από τις εξέδρες του γηπέδου του Ηρόδοτου στην εντατική του Στρατιωτικού Νοσοκομείου και αφού πρώτα τον είχαν νοσηλεύσει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης, πριν τον μεταφέρουν στην Αθήνα.