Ηρόδοτος-Εθνικός: Ξύλο και 1 τραυματίας με εσωτερική αιμορραγία

Τραγικές καταστάσεις έζησαν όσοι βρέθηκαν στην αναμέτρηση του Ηρόδοτου με τον Εθνικό. 

Το ματς πήρε άγρια τροπή όταν στο 75ο λεπτό διεκόπη λόγω επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων όταν έκαναν… ντου στους αντίστοιχους του Εθνικού. 

Επί ένα ολόκληρο 20λεπτο το γήπεδο της Αλικαρνασού έζησε επεισοδιακές στιγμές, με έναν περίπου 40 ετών φίλαθλο των Πειραιωτών να διακομίζεται μετά τα συμβάντα στο νοσοκομείο, όπου φέρεται να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση από χτυπήματα στο κεφάλι. 

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε λιπόθυμος, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εσωτερική αιμορραγία σε κοντινό νοσοκομείο, ενώ έχουν γίνει τρεις προσαγωγές για το περιστατικό, εκ των οποίων η μία, ενός 27χρονου, μετατράπηκε σε σύλληψη, ενώ η έρευνα συνεχίζεται. 

Σε νοσοκομείο των Αθηνών μεταφέρεται ο οπαδός του Εθνικού που τραυματίστηκε σε επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το νοσοκομείο επιβεβαίωσε την κρισιμότητα της κατάστασής του, ενώ θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, ώστε να συνεχιστεί η θεραπεία του. 

Η ανακοίνωση:

"Την Κυριακή στις 17:10 και σε ημέρα γενικής εφημερίας, διεκομίσθη στο Γ.Ν. “Βενιζέλειο”, άνδρας 46 ετών σε βαριά γενική κατάσταση και πλήρη απώλεια συνειδήσεως, χωρίς να φέρει εμφανείς κακώσεις σώματος. 

Υπεβλήθη άμεσα στο δέοντα έλεγχο και δια της αξονικής τομογραφίας διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος. 

Μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, ενώ προετοιμάζεται η άμεση μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί στη δέουσα θεραπευτική αγωγή".

Οι άνθρωποι των φιλοξενουμένων ζήτησαν να διακοπεί το ματς οριστικά, αλλά ο διαιτητής αποφάσισε την συνέχεια του. Για την ιστορία, ο Ηρόδοτος πήρε τη νίκη με γκολ του Καϊμακαμούδη στο 97ο λεπτό.