Πέθανε μετά τον τραυματισμό του σκύλου του

Με απροσδόκητο τρόπο έχασε τη ζωή του στις 02:00 της Τετάρτης 17 Σεπτεμβρίου 43χρονος άνδρας που διέμενε στον οικισμό Μαμιδάκη στο Βόλο.

Το περιστατικό ξεκίνησε ότι το μεγαλόσωμο σκυλί, που του ανήκε, επιτέθηκε σε αγέλη αδέσποτων σκύλων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, που επικαλείται η ιστοσελίδα magnesianews.gr, στην περιοχή βρέθηκαν δύο λιμενικοί του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών (ΚΕΑ) για έλεγχο στην περιοχή, που προσπάθησαν, χωρίς επιτυχία να χωρίσουν τα σκυλιά που μάλωναν μεταξύ τους.

Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν για τη φασαρία που έκαναν τα σκυλιά και, στην προσπάθειά τους να τα χωρίσουν, ο μεγαλόσωμος σκύλος του 43χρονου, κατοίκου της περιοχής, κινήθηκε απειλητικά κατά των δύο ανδρών του Κλιμακίου και του ιδιοκτήτη του, ο οποίος προσπάθησε να το ηρεμήσει και να το απομακρύνει από τους δύο άνδρες, ενώ τα αδέσποτα σκυλιά είχαν ήδη απομακρυνθεί.

Το μεγαλόσωμο σκυλί όμως είχε αγριέψει, οπότε οι λιμενικοί αναγκάστηκαν να ρίξουν προειδοποιητικές βολές στον αέρα.

Το σκυλί δεν έκανε πίσω και εξακολουθούσε να είναι αγριεμένο.

Οι δύο άνδρες του ΚΕΑ έκριναν ότι πρόκειται για κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αναγκάστηκαν να το τραυματίσουν στο πόδι, πυροβολώντας το με πιστόλι.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο σκύλος, τραυματισμένος, τράπηκε σε φυγή και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Όπως τονίζουν κάτοικοι της περιοχής, οι λιμενικοί επέστρεψαν γύρω στη 01:30 στο σπίτι του ιδιοκτήτη του σκύλου, για να δουν σε ποια κατάσταση βρισκόταν το σκυλί και να πάρουν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη.

Καθώς έφτασαν στο σπίτι, ο 43χρονος άνδρας φαίνεται ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε, οπότε οι λιμενικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Τελικά, το ασθενοφόρο μετέφερε τον 43χρονο άνδρα στο νοσοκομείο, λίγο πριν τις 02:00, όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.