Πελάτης έσφαξε την ιερόδουλη παρτενέρ του

Ερωτικό έγκλημα ήταν τελικά η δολοφονία της 34χρονης ιερόδουλης από τη Βουλγαρία, που διαπράχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, και εξιχνιάστηκε πριν από λίγες ώρες από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 28χρονος Ουκρανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και αναζητείται προκειμένου να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη, ήταν πελάτης της άτυχης γυναίκας. 

Ο φερόμενος ως δράστης μετέβη στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 34χρονη, στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την ιερόδουλη. 

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος, με τις ιδιόμορφες σεξουαλικές ορέξεις, δολοφόνησε με αιχμηρό αντικείμενο την ιερόδουλη, όταν της ζήτησε να σταματήσουν την πράξη και εκείνη αρνήθηκε.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή στο διαμέρισμα όπου διέμεναν, ο σύζυγός της. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έφερε πολλαπλά θανατηφόρα τραύματα περιμετρικά του λαιμού της.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης, λίγες μέρες μετά τη διάπραξη της δολοφονίας, ομολόγησε την πράξη του σε 48χρονο γνωστό του, ελληνικής καταγωγής. 

Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων και του Έλληνα φίλου του σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.

Και οι δύο δικογραφίες θα αποσταλούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.