Σοκάρει η περιγραφή ιερόδουλης θύμα βιασμού: Την μια μέρα χτυπούσε το πρόσωπο μου και την επόμενη μέρα με βίασε

Σοκάρει η περιγραφή ιερόδουλης θύμα βιασμού: Την μια μέρα χτυπούσε το πρόσωπο μου και την επόμενη μέρα με βίασε

«Έβγαλε από την τσέπη του ένα κατσαβίδι και αμέσως κατάλαβα ότι η ζωή μου κινδυνεύει»

Σοκάρουν οι περιγραφές ενός από τα θύματα των δύο κακοποιών που έκλειναν ραντεβού με ιερόδουλες, τις ξυλοκοπούσαν, τις βίαζαν και τις λήστευαν.

Μέσα από το νοσοκομείο, όπου προσπαθεί να αναρρώσει, ένα από τα θύματα που ξυλοκόπησαν άγρια οι δυο αδίστακτοι κακοποιοί περιγράφει τα βασανιστήρια που πέρασε στα χεριά τους στην κάμερα του STAR.

«Έχω πολλά προβλήματα. Ένας άντρας μια μέρα χτυπούσε το πρόσωπο μου και την επόμενη μέρα με βίασε. Δεν μου έδινε ούτε νερό. Συγγνώμη αλλά δεν θέλω να επαναλάβω τι έγινε», δήλωσε μία από τις ιερόδουλες που βασανίστηκαν άγρια από τους δύο εγκληματίες.

Η νεαρή κοπέλα είναι χτυπημένη σχεδόν σε όλο της το σώμα και δεν μπορεί ούτε να σταθεί στα ποδιά της και η μαρτυρία της προκαλεί αποτροπιασμό για τον δράστη.

«Όταν μπήκα στο διαμέρισμα φοβήθηκα διότι τα παντζούρια ήταν όλα κατεβασμένα και υπήρχε ακαταστασία στο χώρο, το διαμέρισμα ήταν σαν εγκαταλελειμμένο. Αφού μπήκα στο δωμάτιο του διαμερίσματος, ο άντρας άρχισε να τραβάει το κινητό από το χέρι μου για να το πάρει, έβγαλε από την τσέπη του ένα κατσαβίδι και αμέσως κατάλαβα ότι η ζωή μου κινδυνεύει. Με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με χτυπά... Είχε ένα σφυρί και άρχισε να με χτυπά στους γοφούς, στα χέρια και τα πόδια».

Ένα άλλο θύμα έχει φύγει από τη χώρα, ενώ προκαλεί ανατριχίλα το γεγονός ότι οι δυο συλληφθέντες είναι παντρεμένοι και έχουν ανήλικα παιδιά. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το αρχικό τους κίνητρο ήταν σεξουαλικό και όχι η ληστεία.

Δείτε το βίντεο στο 31:45: