Πονοκέφαλος για τους ταξιτζήδες της Πάτρας τρεις γυναίκες

Συναγερμός έχει σημάνει στους Πατρινούς ταξιτζήδες που όπως δείχνουν τα πράγματα έχουν γίνει στόχος για κύκλωμα τριών γυναικών οι οποίες χρησιμοποιούν τεχνάσματα για να αρπάζουν τα χρήματα των εισπράξεων από τα οχήματά τους. Τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα είναι πάνω από δέκα, ενώ το πιο πρόσφατο συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή στην άνω πόλη όταν οι τρεις δράστιδες άρπαξαν χρηματικό ποσό 250 ευρώ από τον ταξιτζή.

Εκείνος ακινητοποίησε το ταξί του στη μέση του δρόμου και άρχισε να τις καταδιώκει, όμως δεν πρόλαβε καμία από τις τρεις οι οποίες εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ τρέχοντας ανάμεσα στα υπόλοιπα οχήματα!

Σύμφωνα με το dete.gr, οι τρεις γυναίκες κυριολεκτικά την... πέφτουν στους οδηγούς ταξί και τους χαϊδολογούν ακόμα κι αν εκείνοι αντιδρούν.

Τα περιστατικά έχουν προκαλέσει γενική αναστάτωση στον κλάδο και μάλιστα μεταξύ οδηγών ταξί έχουν δοθεί ακόμα και περιγραφές των γυναικών προκειμένου να αποφεύγουν οι οδηγοί να τις παραλαμβάνουν. Ή τουλάχιστον, αν τις εντοπίσουν να ειδοποιήσουν την αστυνομία.