Επεισόδια και βανδαλισμοί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Ένταση επικρατεί στο πεδίο της Υγείας τις τελευταίες ημέρες, καθώς μετά τα χθεσινά γεγονότα, όταν συνδικαλιστές εμπόδισαν ελεγκτές του υπουργείου να προβούν σε ελέγχους στην Κέρκυρα, σήμερα σημειώθηκαν βανδαλισμοί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όταν 15 κουκουλοφόροι εισέβαλαν μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στο εκκλησάκι, που υπάρχει στο προαύλιο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Καταγγελίες παρευρισκομένων στην εκδήλωση, αναφέρουν ότι οι κουκουλοφόροι έσπασαν τηλεοπτικές κάμερες τοπικών μέσων που κάλυπταν την εκδήλωση και φώναζαν υβριστικά συνθήματα για τους δωρητές του νοσοκομείου.

Τα άτομα αυτά αποχώρησαν προτού φτάσουν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις. Το εκρηκτικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί φέρεται ότι συνέχισαν με λεκτικές επιθέσεις ορισμένοι εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Για το συμβάν διέταξε ΕΔΕ ο υπουργός Υγείας. Και κατά την προσφιλή του τακτική ανήρτησε το θέμα στο twitter: "Σήμερα σε εκδήλωση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου υπήρξαν επεισόδια από κουκουλοφόρους αλλά και από προσωπικό του ΕΣΥ. Δόθηκε εντολή για ΕΔΕ" έγραψε ο κ. Γεωργιάδης,