Γονατιά σε δημοσιογράφο στα επεισόδια στο νοσοκομείο της Κέρκυρας

Τα πρωτοφανή επεισόδια το βράδυ της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου στο νοσοκομείο της Κέρκυρας προκαλούν ακόμη ένταση και αναστάτωση.

Σύμφωνα με καταγγελία της ιστοσελίδας corfupress.com, αξιωματικός της Αστυνομίας χτύπησε με γονατιά δημοσιογράφο της ιστοσελίδας.

Ο δημοσιογράφος Γ.Α. δεχόταν την πίεση του πλήθους εγκλωβισμένος μεταξύ του αστυνομικού κλοιού και των διαμαρτυρόμενων πολιτών και ο αστυνομικός τον χτύπησε με γονατιά στα γεννητικά όργανα, σωριάζοντάς τον κάτω.

Στο περιστατικό ήταν κοντά ο Αστυνομικός Διευθυντής ο οποίος δέχθηκε αργότερα τις διαμαρτυρίες του δημοσιογράφου για τη συμπεριφορά του υφισταμένου του, χωρίς ωστόσο να ζητήσει συγγνώμη από πλευράς της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Του απηύθυνε μόνο πρόσκληση στο γραφείο του για να συζητήσουν για το περιστατικό και για το τι ακριβώς έγινε.

Η ίδια ιστοσελίδα, πάντως, στο ίδιο δημοσίευμα, καταγγέλλει ότι ο αστυνομικός είχε στοχοποιήσει το δημοσιογράφο.

Υπενθυμίζεται ότι, όταν δύο επιθεωρητές του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο εφημερίας στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, συνδικαλιστές φέρονται να παρεμπόδισαν τον έλεγχο, να προπηλάκισαν και να κλείδωσαν μέσα σε γραφείο τους επιθεωρητές.