Ποινικές διώξεις για το σοβαρό τραυματισμό φιλάθλου στην Κρήτη

Ποινικές διώξεις αναμένεται ασκούνται για τα σοβαρά επεισόδια στην Κρήτη, ενώ  έχουν συλληφθεί τρία άτομα ηλικίας 22, 24 και 27 ετών που αναμένεται να απολογηθούν την Τετάρτη στην ανακρίτρια. Παράλληλα αναζητείται ένα ακόμη άτομο που φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία.

Θυμίζουμε ότι ένας 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού, τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων σε αγώνα της ομάδας του με τον Ηρόδοτο για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, δίνει μάχη για τη ζωή του.

Νοσηλεύεται στην εντατική του Βενιζέλειου νοσοκομείου στο Ηράκλειο και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς εξαιρετικά κρίσιμη ενώ αν το επιτρέψουν οι συνθήκες μέσα στην ημέρα θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο οπαδός που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από χτυπήματα των οπαδών του Ηροδότου είναι κλινικά νεκρός από ακατάσχετη αιμορραγία στο κεφάλι.

Τα γεγονότα

Το ματς πήρε άγρια τροπή όταν στο 75ο λεπτό διεκόπη λόγω επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων όταν έκαναν... ντου στους αντίστοιχους του Εθνικού.

Σύμφωνα με το cretapost.gr όλα συνέβησαν στο παιχνίδι των δύο ομάδων χθες στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού όταν φίλαθλοι αντάλλαξαν συνθήματα και συνεπλάκησαν.

Οι φίλαθλοι του Εθνικού δέχθηκαν άγρια επίθεση από τους οπαδούς του Ηροδότου. Το αποτέλεσμα ήταν ο φίλαθλος του Εθνικού να χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως οι υπεύθυνοι του γηπέδου, ειδοποίησαν ασθενοφόρο που μετέφερε τον 46χρονο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.