Ελεύθερος υπό όρους ο Λάκης Γαβαλάς

Ελεύθερος υπό όρους είναι ο Λάκης Γαβαλάς. Στην έφεση που άσκησε ο γνωστός σχεδιαστής, το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης επτά ετών με αναστολή.

Την ίδια ποινική μεταχείριση επιφύλαξε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων για την αδελφή του, Νότα, την οποία καταδίκασε σε φυλάκιση 6 ετών με αναστολή στην έφεσή της. Και οι δύο σε λίγη ώρα θα είναι και πάλι ελεύθεροι με την υποχρέωση να πληρώσουν ως εγγύηση 2000 ευρώ ο καθένας ως εγγύηση και επιπλέον με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους με τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου και της επιδίωξης να άρουν τις συνέπειες της αξιόποινης πράξης τους, καθώς - όπως είναι γνωστό - έχουν προσφέρει στο δημόσιο ακίνητο στην Κάντζα Αττικής που υπερκαλύπτει τις οφειλές των 17 εκατομμυρίων που έχουν στο ενεργητικό της εταιρείας τους.

Ο Λάκης Γαβαλάς απολογούμενος αναφέρθηκε στην πρόσφατη δικαστική περιπέτεια για υπόθεση οικονομικού περιεχομένου που είχαν οι συνάδελφοί του Ντόλτσε και Καμπάνα, οι οποίοι- όπως είπε- αυτή την ώρα βρίσκονται στην Ελλάδα και κάνουν διακοπές με το κότερό τους. Υποστήριξε ακόμα ότι είναι από εκείνους που έφεραν το Life -Style στην Ελλάδα και βεβαίως επικαλέστηκε το γεγονός ότι έχει προσφέρει το ακίνητό του υπέρ του ελληνικού δημοσίου .