“Η Αστυνομία είναι μακριά από πολιτικές επιδιώξεις”

Εναντίον της μήνυσης που υπέβαλε σε βάρος αστυνομικών ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, τάσσεται με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. 

Στην ανακοίνωσή τους οι συνδικαλιστές αστυνομικοί αναφέρουν ότι δεν είναι σωστό να εμπλέκεται η Αστυνομία σε μικροκομματικά παιχνίδια και τονίζουν ότι θέλουν να εφαρμόζουν το Νόμο. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση: 

"Είναι γνωστό τοις πάσι ότι αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών όπως τούτο καθορίζεται σαφώς από το Σύνταγμα και τους Νόμους. 

Η κίνηση πολιτικού κόμματος και συγκεκριμένα της Χρυσής Αυγής να καταθέσει μήνυση κατά εργαζόμενων Αστυνομικών του Α.Τ. Αναβύσσου, οι οποίοι έκαναν τη δουλειά τους όπως ο Νόμος ορίζει, δείχνει σαφώς την προσπάθεια να εμπλέξουν σε μικροκομματικά παιχνίδια τους Αστυνομικούς. 

Ας γνωρίζουν ότι αγωνιζόμαστε χρόνια τώρα για ακομμάτιστη Αστυνομία μακριά από σκοπιμότητες και πολιτικές επιδιώξεις κάτι το οποίο είναι και επιταγή της ελληνικής κοινωνίας. 

Τέλος, η Ένωσή μας θα στηρίξει τους συναδέλφους με κάθε νόμιμο μέσο, ηθικά, νομικά, υλικά όπως έχει υποχρέωση, έχοντας εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη".