Κλείνουν δρόμους δυναμικά οι αγρότες

Σε αποκλεισμούς υπουργείων και κλείσιμο δρόμων προχωρούν την Τετάρτη οι αγρότες. Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών απέκλεισε την είσοδο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά οι αγρότες δε σταματούν εδώ.

Ραντεβού στις 11:00 έχουν δώσει οι αγρότες της Αχαΐας, έξω από την Γ' ΔΟΥ Πατρών, για να αποκλείσουν συμβολικά την εφορία, μετά την άκαρπη συνάντηση της Τρίτης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμο Χαρακόπουλο.

Τα μπλόκα στην Αχαΐα αυξήθηκαν ήδη από το βράδυ της Τρίτης, αφού στον χορό των κινητοποιήσεων μπήκαν και οι αγρότες από την Αιγιάλεια. Τα τρακτέρ βρισκονται σε θέση μάχης σε Κάτω Αχαγιά, Διάσελο, θέση Κουρλαμπά αλλά και Αίγιο.

Τα τρακτέρ, επίσης, παραμένουν στο Λευκώνα Σερρών, στην Κουλούρα Ημαθίας, στο ύψος του σιδηροδρομικού σταθμού της Νάουσας, στο οδικό δίκτυο του Κιλκίς, στα διόδια Αιγινίου στην Πιερία, στον κόμβο Πετραλώνων και στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής.

Το μεσημέρι, οι αγρότες που συμμετέχουν στα μπλόκα της Πρωτοβουλίας για την Ανασυγκρότηση του Αγροτοσυνδικαλιστικού Ζητήματος, θα αρχίσουν να διακόπτουν για μία ώρα την κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό και άλλους επαρχιακούς δρόμους.

Συγκεκριμένα, στις 12:00 με 13:00, θα κλείσουν οι δρόμοι στα μπλόκα του Δομοκού, της Φθιώτιδας, του Κάστρου Βοιωτίας και της Θήβας ενώ από τις 14:00 έως τις 15:00 στα μπλόκα των Φερρών Αλεξανδρούπολης, της Χρυσούπολης, της Δράμας των Νέων Κερδυλλίων, των Κουφαλίων και του Κιλκίς.