Απολογείται στην Ευελπίδων η παιδόφιλη καθηγήτρια

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων θα βρεθεί την Παρασκευή, προκειμένου να απολογηθεί, η 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών, η οποία συνελήφθη την Τρίτη από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η καθηγήτρια είναι μέλος του παγκόσμιου κινήματος υπέρ της παιδοφιλίας και κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της εντόπισαν 34 περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, ένα εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών, ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με το παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα, αλλά και τα ονόματα όσων συμμετείχαν στις συνεδριάσεις, υλικό που θα χρησιμοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπίσει και τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος.

Πρόκειται για την πρώτη περίπτωση γυναίκας που συλλαμβάνεται στην χώρα μας για τέτοιο αδίκημα. Η 52χρονη είχε γεννηθεί στη Γαλλία και τα τελευταία χρόνια διέμενε στην Αθήνα, όπου και παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά.

Πώς έφτασε στη σύλληψή της η Αστυνομία

Μία τηλεοπτική έρευνα στην Ολλανδία για γνωστό παιδόφιλο οδήγησε δημοσιογράφο στα ίχνη της 52χρονης καθηγήτριας.

Δημοσιογράφος της εκπομπής υποδύθηκε την παιδόφιλο και ήρθε σε επαφή με την 52χρονη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στη συνέχεια έκλεισαν ραντεβού στην Αθήνα, εν γνώσει της Αστυνομίας, και η συλληφθείσα προέτρεψε τη δημοσιογράφο να έρθει σε ερωτική επαφή με ανήλικα αγόρια. Κάπως έτσι, φτάσαμε ως τη σύλληψή της.