Μικρή Στέλλα: Απολογείται σήμερα ο 61χρονος παιδοκτόνος

Θα επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα

Στη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων τα οποία, όπως ισχυρίζεται, αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, θα στηρίξει την υπεράσπιση του, όπως όλα δείχνουν, ο 61χρονος πρώην αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για την αποτρόπαια δολοφονία της 6χρονης κόρης του Στέλλας.

Ο παιδοκτόνος, ο οποίος δίνει σήμερα εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού, αναμένεται να επικαλεστεί μειωμένο καταλογισμό για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι όχι μόνο σκότωσε την κόρη του αλλά στη συνέχεια την πέταξε στα σκουπίδια.

«Για όλα φταίει η κακιά στιγμή και τα χάπια που παίρνω», αναφέρει στην προανακριτική του απολογία ο κατηγορούμενος, ενώ παράλληλα υποστηρίζει πως έπεσε σε κατάθλιψη εξ αιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε η Στέλλα. Μάλιστα, ισχυρίζεται πως λίγο πριν η κόρη του βρει τραγικό θάνατο στην αγκαλιά του, ο ίδιος είχε πιει τα χάπια του μαζί με κρασί.

Ο 61χρονος έδωσε το στίγμα του για το τι θα ακολουθήσει από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, καθώς την περασμένη Παρασκευή κατέθεσε αίτημα, στον ανακριτή, προκειμένου να εξεταστεί από νευρολόγο - ψυχίατρο αφού, όπως λέει, έχει αυτοκτονικές τάσεις. Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά από αίτημα του τον επισκέφθηκε ψυχίατρος στην ΓΑΔΑ, όπου κρατείτο τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Οι ισχυρισμοί του 61χρονου φαίνεται πως εξοργίζουν τη σύζυγο του, η οποία είναι ένα ράκος και φέρεται αποφασισμένη να τους ανατρέψει. Η γυναίκα, η οποία βρίσκεται απέναντι από τον 61χρονο δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρεί αδιανόητους τους ισχυρισμούς του περί ψυχολογικών προβλημάτων που αίρουν ή ελαττώνουν τον καταλογισμό του.

Η μητέρα της Στέλλας είναι απαρηγόρητη, έχοντας στο πλευρό της συγγενείς και φίλους οι οποίοι της ζητούν να κάνει κουράγιο για να στηρίξει τον δίδυμο αδελφό της Στέλλας, ο οποίος είναι επίσης σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον της, η γυναίκα καλείται να διαχειριστεί τόσο την απώλεια του παιδιού της, όσο και την μεθοδικότητα με την οποία έδρασε ο σύζυγός της, αμέσως μετά το αποτρόπαιο έγκλημα του, όταν τύλιξε το παιδί σε μαύρες σακούλες, το πέταξε στα σκουπίδια και στη συνέχεια γύρισε στο σπίτι και κοιμήθηκε.

Η γυναίκα, μάλιστα, φέρεται να του επιτέθηκε όταν ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στην Ασφάλεια προκειμένου να διευθετήσουν κάποιες εκκρεμότητες για κοινές τους υποθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών για να μην πάρει μεγαλύτερη έκταση το επεισόδιο. «Θα ησυχάσω μόνο όταν ακούσω «ισόβια», φέρεται να του φώναξε, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως άμεσα θα κινήσει όλες τις διαδικασίες, ώστε να πάρει η ίδια την αποκλειστική επιμέλεια του 6χρονου γιού της.