Στη δικαιοσύνη η Μάγδα Φύσσα για το “Πού είναι τώρα ο Παύλος;”

Να εντοπιστεί ο άνθρωπος που της επιτέθηκε φραστικά ζητά από την αστυνομία η μητέρα του Παύλου Φύσσα

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, μετά τη φραστική επίθεση που, όπως καταγγέλλει, δέχτηκε στο Εφετείο κατά τη διάρκεια επεισοδίων στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η Μάγδα Φύσσα θα καταθέσει μήνυση σε βάρος αγνώστων ζητώντας από την αστυνομία, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, να εντοπίσει τον άνθρωπο που της είπε: «Που είναι τώρα ο Παύλος;», προκαλώντας την αγανάκτησή της. Μάλιστα, τα μέλη της οικογένειας Φύσσα φέρονται να είναι σε θέση να αναγνωρίσουν το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σε δήλωση του ο συνήγορός της οικογένειας Αν. Τζέλης επισημαίνει πως αναζητείται τρόπος για να «διακοπεί η αυξανόμενη επιθετικότητα των Χρυσαυγιτών οι οποίοι αντιδρούν όλο και πιο έντονα όσο βλέπουν ότι η δίκη βαίνει εις βάρος τους».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί προκλήθηκαν επεισόδια στη δίκη της Χρυσής Αυγής λίγο πριν ξεκινήσει η κατάθεση μάρτυρα για την υπόθεση της επίθεσης στο στέκι Αντίπνοια το καλοκαίρι του 2008.Το ακροατήριο, χωρισμένο στα δυο, άρχισε να ανταλλάσσει συνθήματα, ενώ η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο όταν αντικείμενα άρχισαν να εκσφενδονίζονται προς κάθε κατεύθυνση. Χρειάστηκε η παρέμβαση των ανδρών της αστυνομίας για να ελεγχθεί η κατάσταση ενώ το δικαστήριο διέκοψε για την ερχόμενη Πέμπτη στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.