Παρατείνεται η νοσηλεία του Άκη Τσοχατζόπουλου

Θα παραμείνει για ορισμένες μέρες ακόμη, σύμφωνα με τον συνήγορο του πρώην υπουργού

Την παράταση της νοσηλείας του Άκη Τσοχατζόπουλου στο Αττικό Νοσοκομείο αποφάσισαν οι γιατροί, σύμφωνα με ανακοίνωση του συνηγόρου του, καθηγητή Λ. Κοτσαλή.

Όπως αναφέρει ο κ. Κοτσαλής: «Κατόπιν αποφάσεως των θεραπόντων ιατρών του Α.Α. Τσοχατζόπουλου στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Αττικόν, η παραμονή του πρώην υπουργού παρατείνεται για ορισμένες ημέρες ακόμη στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του ως άνω Νοσοκομείου».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου ο πρώην υπουργός δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση των εξοπλιστικών, απέρριψε, για τέταρτη φορά αίτημα του πρώην υπουργού με το οποίο ζητούσε την αναστολή εκτέλεσης της ποινής του.

Το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, η οποία τόνισε μεταξύ άλλων στην εισήγησή της ότι μπορεί ο κατηγορούμενος να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ωστόσο η συνέχιση της κράτησης του δεν θα οδηγήσει σε ανεπανόρθωτη βλάβη, όπως αυτή ορίζεται από το νόμο.