Προφυλακίστηκε η φόνισσα του Κορωπίου

Την τελευταία περίοδο ο 41χρονος είχε επανασυνδεθεί με την πρώην σύζυγο του από την οποία φέρεται να μην είχε πάρει επίσημα διαζύγιο

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία της η 26χρονη, που κατηγορείται για την αποτρόπαια δολοφονία της πρώην συζύγου του συντρόφου της, στο Κορωπί.
 
Η νεαρή γυναίκα ισχυρίστηκε πως δεν θυμάται με λεπτομέρειες τη στιγμή της δολοφονίας καθώς - όπως είπε - θόλωσε μετά από καυγά που είχε με την 36χρονη, μητέρα δυο παιδιών, για τον 41χρονο ο οποίος αποτέλεσε το μοιραίο πρόσωπο της απίστευτης ιστορίας. «Δεν ξέρω αν ο άντρας μου είχε επιστρέψει σ'αυτή. Μου είπε όμως πάρα πολλά λόγια για τα παιδιά μου και τους γονείς μου και θόλωσα» φέρεται να είπε ζητώντας συγνώμη και δηλώνοντας μετανιωμένη.
 
Η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε ότι περνώντας από το σπίτι του θύματος, εκείνη την προκάλεσε, διαπληκτίστηκαν και πάνω στον καυγά έγινε το φονικό. 
 
«Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τι έκανα. Είχα θολώσει, δεν ήξερα τι έκανα. Μου είπε το θύμα "έλα να δεις που τον έχω εγώ αυτόν που εσύ τον έχεις για άντρα σου"».  
 
Σύμφωνα με τον δικηγορικό της κατηγορουμένης, Βασίλη Ταουξή, το μαχαίρι ήταν μήκους 10 με 12 εκατοστά και υπήρχε μέσα σε μία σακούλα με ψώνια που είχε αγοράσει από την προηγούμενη ημέρα και το είχε μέσα στο αυτοκίνητο.
 
Ο κ. Ταουξής ζήτησε να εξεταστεί η κατηγορούμενη από ψυχίατρο πραγματογνώμονα. Μάλιστα, ο δικηγόρος έκανε γνωστό πως η  εντολέας του επιθυμεί να πάρει μαζί της τα παιδιά της στη φυλακή, τα οποία είναι ακόμα σε βρεφική ηλικία.
 
Από τις μαρτυρίες προκύπτει πως την τελευταία περίοδο ο 41χρονος είχε επανασυνδεθεί με την πρώην σύζυγο του από την οποία φέρεται να μην είχε πάρει επίσημα διαζύγιο.

Τι κατέθεσε ο 41χρονος

 
"Έφυγε το καλύτερο κορίτσι!" φώναξε την ώρα που περνούσε το κατώφλι του εισαγγελέα ο 41χρονος , πρώην σύζυγος της 38χρόνης και σύντροφος της 26χρόνης που την σκότωσε με πέντε μαχαιριές στο Κορωπί.

Ο 41χρονος λίγες ώρες μετά τη δολοφονία, σε κατάσταση αμόκ, πήγε στο σπίτι του πατέρα της 26χρονης και της συντρόφου του και πυροβόλησε σε βάρος τους τραυματίζοντας τους ελαφρά.

Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον ανακριτή. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς ξέσπασε σε λυγμούς την ώρα που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον εισαγγελέα.

Ο 41χρονος φέρεται να υποστηρίζει πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει ενώ δηλώνει μετανιωμένος καθώς σκέφτεται τα τέσσερα παιδιά του που μένουν πίσω μετά την τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος θεωρούσε υπεύθυνο τον πατέρα της 26χρονης συντρόφου του για τον φόνο. "Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα: "αλήτη, δολοφόνοι, τι είναι αυτό που κάνατε; Πήγα να τον φοβερίσω, για να καταλάβει τι έκανε γιατί για μένα αυτός ήταν ο φταίχτης", φέρεται να ανέφερε ενώπιον των αστυνομικών.

Επιπλέον, φέρεται να υποστήριξε πως όταν έφτασε έξω από το σπίτι του πατέρα της 26χρόνης του φώναξε "Που είσαι ρε;", εκείνος όπως υποστηρίζει ο 26χρόνος του απάντησε "Τι θες ρε μαλ..".

"Χωρίς να κατέβω από το αυτοκίνητο και σε απόσταση 10-15 μέτρων πυροβόλησα μία φορά στον αέρα και μία στα πόδια. Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω", φέρεται να ανέφερε στην προανακριτική του απολογία.

Παράλληλα, ο 41χρόνος φέρεται να υποστηρίζει πως πυροβόλησε από απόσταση 15 μέτρων μέσα από το αυτοκίνητο με παλιό δίκαννο του παππού του ενώ έχει πιο καινούργια καραμπίνα.