Έγκλημα στο Κορωπί: Ο σύζυγος της νεκρής πυροβόλησε τους γονείς της φίλης του

Αστυνομικοί «χτενίζουν» όλη την περιοχή, προκειμένου να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Θρίλερ αυτή την ώρα στο Κορωπί, με τον 41χρονο σύζυγο της 35χρονης που δολοφονήθηκε χθες το βράδυ, από την 26χρονη σύντροφό του, να πυροβολεί πριν από λίγο με καραμπίνα, τους γονείς της τελευταίας στο σπίτι τους και να αναζητείται τώρα από την αστυνομία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 41χρονος - που μετέφερε ο ίδιος αργά χθες το βράδυ, με το αυτοκίνητό του, στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου την πρώην σύζυγό του, την οποία μαχαίρωσε θανάσιμα η νυν σύντρφός του με πολλές μαχαιριές - πήγε το απόγευμα στο σπίτι των γονέων της 26χρονης.

Τότε έβγαλε μια καραμπίνα, τους πυροβόλησε τραυματίζοντάς τους, ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκε. 

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και τον εντόπισε να κινείται με το αυτοκίνητό του, στο Κορωπί. Ο 41χρονος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, αλλά εκείνοι, μετά από άγρια καταδίωξη, κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν και να τον συλλάβουν  στα Καλύβια. 

Οι γονείς της συντρόφου του έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Ο 41χρονος έχει 4 παιδιά - δύο από την πρώην γυναίκα του που έμειναν ορφανά από μητέρα και δύο από την νυν συντροφό του, που πλέον έχουν και τους δυο γονείς τους κατηγορούμενους για φόνο. 

Εκτός από την 35χρονη νεκρή γυναίκα, σε αυτή την υπόθεση μεγάλα θύματα είναι και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά. 

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται η φόνισσα του Κορωπίου 
 
Εν τω μεταξύ, ενώπιον της δικαιοσύνης οδηγήθηκε η 26χρονη γυναίκα, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η κατηγορούμενη εμφανίστηκε μετανιωμένη, ισχυρίστηκε πως θόλωσε και ζήτησε συγνώμη από όλους.

Η 26χρονη παραπέμφθηκε στον ανακριτή και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.