Η μεζούρα και το… παγκάκι στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Μια μεζούρα επιστρατεύτηκε από την υπεράσπιση στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής προκειμένου να γίνουν ερωτήσεις στην φοιτήτρια Π. Καραγιαννίδου σχετικά με την απόσταση που μεσολαβεί από το παγκάκι που κάθονταν η μάρτυρας το μοιραίο βράδυ μέχρι το σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
 
"Μην νομίζετε ότι θα κάνετε από εκεί κάτω τις ερωτήσεις " παρατήρησε η πρόεδρος όταν ο συνήγορος του κατηγορούμενου Γ. Καζατζόγλου με την βοήθεια του συναδέλφου του, που υπερασπίζεται τον Γ. Ρουπακιά, απομακρύνθηκε από την έδρα και έφτασε στο πίσω μέρος του ακροατηρίου μετρώντας με τη μεζούρα δεκαπέντε μέτρα.
 
"Προκαλούν κυρία πρόεδρε. Υπάρχει το αίμα του παιδιού μας πάνω. Αυτό είναι κωμωδία ...." διαμαρτυρήθηκε ένας από τους φίλους της οικογένειας Φύσσα με την πρόεδρο να του ζητεί να σταματήσει γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα αποβληθεί από την αίθουσα ωστόσο στη συνέχεια παρατήρησε προς τους δικηγόρους πως δεν πρέπει να προκαλούν γιατί υπάρχουν αντιδράσεις  από το κοινό και " έχουν δίκιο".
 
Νωρίτερα, ο συνήγορος είχε ζητήσει να διενεργηθεί αυτοψία στο χώρο της δολοφονίας ώστε να μετρηθεί η επίμαχη απόσταση.
 
Επιπλέον, κατατέθηκε αίτημα για κατ αντιπαράσταση εξέταση της φοιτήτριας με τους αστυνομικούς που προχώρησαν στη σύλληψη του Γ. Ρουπακιά. Η δίκη διεκόπη για αύριο μέσα σε κλίμα έντασης που δημιουργήθηκε μεταξύ συνηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής με αφορμή σειρά ερωτήσεων της υπεράσπισης που αφορούσαν τη σελίδα στο Facebook της μάρτυρος στην οποία φαίνεται να είναι διαδυκτιακή φίλη με βασικό μάρτυρα στην υποθεση και φίλο του Παύλου Φύσσα Δημήτρη Μαλαχρινόπουλο