Δακρυσμένη κατέθεσε η αδερφή του Π. Φύσσα – Την Πέμπτη η συνέχεια

Με φωνή βραχνή και δάκρυα στα μάτια η αδελφή του Παύλου Φύσσα, Ειρήνη, μίλησε  ενώπιον του δικαστηρίου για την ώρα που είδε τον αδελφό της νεκρό. 

"Πήγα στο νοσοκομείο τον είδα παγωμένο νεκρό. Δεν μπορούσα να φανταστώ τι είχε γίνει. Παρακαλούσα να σηκωθεί να φύγουμε "είπε κλαίγοντας. " Δυο χρόνια τώρα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει".

Η Ειρήνη Φύσσα έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο Παύλος δέχτηκε  επίθεση. Ήταν  οργανωμένο το σχεδιο τα πράγματα ειναι πολύ απλά. Στην καφετέρια εκείνο το βράδυ ήταν τρία άτομα και τα τρία έγιναν δεκαπέντε και μετά 60. Έρχονταν οργανωμένα".

Την ώρα που η μάρτυρας περιέγραφε λεπτό προς λεπτό το μοιραίο βράδυ ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε να διακόψει την κατάθεση της.

Τελικά,η δίκη διεκόπη για την ερχόμενη Πέμπτη.

Νωρίτερα, ένταση προκλήθηκε κατά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα, η οποία εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι με νερό προς την πλευρά των κατηγορουμένων. Απευθυνόμενη στον δολοφόνο του παιδιού της Γιώργο Ρουπακιά του φώναξε, φανερά εκνευρισμένη και κατάχλωμη «Πάρ’ το να έχεις να με θυμάσαι». Λίγα δευτερόλεπτα μετά, φίλος του 34χρονου μουσικού από το ακροατήριο, κοιτώντας προς την πλευρά του εδωλίου άρχισε να φωνάζει: «Ρουπακιά παρακάλα να φας ισόβια π...», ενώ τη στιγμή που κάποιοι εκ των κατηγορουμένων γύρισαν προς το μέρος του, αυτός συνέχισε να φωνάζει: «Όλοι σας να παρακαλάτε να φάτε ισόβια».