Μπουκάλι με νερό πέταξε η μητέρα του Φύσσα στο Ρουπακιά

Ένα μπουκάλι με νερό πέταξε η Μάγδα Φύσσα στον Γιώργο Ρουπακιά την ώρα που κατέβαινε από το εδώλιο του μάρτυρα " Να με θυμάσαι" του είπε φεύγοντας και κοιτάζοντας προς την μεριά των κατηγορουμένων οι οποίοι δεν αντέδρασαν. 
 
" Ρουπακιά, παρακάλα για ισόβια π...." Φώναξε ένας φίλος της οικογένειας και η πρόεδρος έδωσε εντολή να βγει από την αίθουσα.  
 
Νωρίτερα, οι αναφορές και τα σχόλια που έκανε η Μάγδα Φύσσα για βίντεο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία και φέρεται να εμφανίζει τον  Γιώργο Πατέλη να δίνει εντολές σε μέλη της τοπικής οργάνωσης προκάλεσε την ένσταση του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου.
 
Ο συνήγορος έκανε λόγο για παραβίαση των δικαιωμάτων του κατηγορούμενου και ζήτησε να διαγραφεί  απο τα πρακτικά  μέρος της κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα "που αναφέρεται σε αποδεικτικό μέσο (βίντεο) που δεν γνώριζει ο κατηγορούμενος". 
 
Η ένσταση ακυρώτητας της διαδικασίας και η διαμαρτυρία του συνηγόρου προς την πρόεδρο ότι δεν του επέτρεψε να την υποβάλει σε προγενέστερο χρόνο προκάλεσε την έκρηξη φίλου της οικογένειας που παρακολουθούσε την ακροαματική διαδικασία. 
"Υπάρχει έδρα θέλεις να δικάσεις; Σεβασμό  στο δικαστήριο" είπε 
" Είστε μάρτυρας να περάσετε έξω " παρενέβη η πρόεδρος 
"Δεν είμαι μάρτυρας" απάντησε ο φίλος της οικογένειας και την ώρα που έβγαινε απο την αίθουσα φώναξε "αφήστε να δικάσουν τον δολοφόνο". 
 
Η Μάγδα Φύσσα ολοκλήρωσε την κατάθεσή της και πλέον ξεκίνησε η κατάθεση της αδελφής του Π. Φύσσα, Ειρήνη.