“Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο δολοφονίας Γιακουμάκη”

Νέα τροπή στην υπόθεση του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη δίνει τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Μπούκας. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, o κ. Μπούκας άφησε ανοικτό ακόμη και το ενδεχόμενο δολοφονίας του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο.

Όπως είπε ο κ. Μπούκας, μια από τις πιθανές εκδοχές είναι η αυτοκτονία, ωστόσο, όπως είπε δεν μπορούν να αποκλειστούν και άλλες.

Ο κ. Μπούκας ανέφερε επίσης ότι αναμένει να λάβει από την αστυνομία το αποδεικτικό υλικό, το οποίο εκτιμά ότι θα είναι πιο αναλυτικό και αποκάλυψε ότι η οικογένεια θα υποβάλει μήνυση κατά των υβριστών του 20χρονου σπουδαστή.

Να σημειωθεί ότι στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, τα οποία και θα δείξουν εάν ο 20χρονος είχε κάνει λήψη φαρμάκων πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται ο εργαστηριακός έλεγχος στα ρούχα και το υπόλοιπο υλικό από το σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.