Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης Ιωάννας

Συγκλονίζει η έκκληση του τραγικού πατέρα της 28χρονης Ιωάννας που έχασε τη ζωή της στην καραμπόλα με τα 35 αυτοκίνητα στο Σχηματάρι.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΪ, γνωστοποιεί ότι ακόμα δεν έχει γίνει η νεκροψία, τονίζοντας ότι "την έχουν τρεις ημέρες μέσα σ' ένα ψυγείο. Δεν μας σέβονται στη ζωή, δεν μας σέβονται ούτε και στο θάνατο".

"Έχασα το αγγελούδι μου. Κάτι πρέπει να γίνει γιατί θα σκοτωθούν κι άλλοι άνθρωποι. Θα στήσουν κι άλλη καρμανιόλα. Μην τους αφήσετε!" δηλώνει σε δραματικό τόνο.

Μετά τις σπαρακτικές δηλώσεις του πατέρα της αδικοχαμένης Ιωάννας, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης παρενέβη στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και ισχυρίστηκε ότι δεν είχαν ενημερωθεί παρά μόνο το απόγευμα του Σαββάτου.

"Αδικείται η υπηρεσία διότι με ευαισθησία έχουμε κινητοποιήσει όλο τον μηχανισμό του νεκροτομείου για να γίνει σήμερα η νεκροτομή. Σήμερα Κυριακή θα γίνει η νεκροτομή. Πείτε μου σε ποιο κράτος τέτοια μέρα θα γινόταν νεκροτομή", ανέφερε χαρακτηριστικά.