Φονική καραμπόλα 35 αυτοκινήτων στο Σχηματάρι

Μία φονική καραμπόλα 35 αυτοκινήτων σημειώθηκε στο Σχηματάρι, με τουλάχιστον έναν νεκρό και δύο σοβαρά τραυματίες να είναι μέχρι στιγμής ο τραγικός απολογισμός.

Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν 20 οχήματα, ανάμεσα στα οποία ένα λεωφορείο και δυο νταλίκες. Το σημείο του συμβάντος είναι λίγο έξω από το Σχηματάρι στο ρεύμα προς Αθήνα και οι καιρικές συνθήκες είναι κακές και συγκεκριμένα στο 60ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετέχουν οκτώ ασθενοφόρα, μια κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Τα σωστικά συνεργεία δίνουν μάχη με το χρόνο προκειμένου να απεγκλωβίσουν όσα άτομα έχουν παγιδευτεί μέσα στα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα. Έχουν απεγκλωβιστεί, επίσης, έξι σοβαρά τραυματίες, που έχουν ήδη μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Έχουν απεγκλωβιστεί, επίσης, έξι σοβαρά τραυματίες, που έχουν ήδη μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

 

Μέχρι στιγμής Έχουν απεγκλωβιστεί έξι σοβαρά τραυματίες, που έχουν ήδη μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι μίλησαν στην τηλεόραση του Mega, έκαναν λόγω για μεγάλη ολισθηρότητα στο δρόμο εξαιτίας της βροχής, ενώ είχαν ρίξει και πίσσα στο συγκεκριμένο σημείο. Μάλιστα όπως ανέφεραν από θαύμα δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα. Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Χαλκίδας, το νοσοκομείο βρίσκεται σε ετοιμότητα και έχει ήδη υποδεχτεί τραυματίες από την φονική καραμπόλα. 

Σε ότι αφορά το νεκρό πρόκειται για μία νεαρή γυναίκα η οποία υπέκυψε στα τραύματά της καθ΄οδόν για το νοσοκομείο. 

Φωτογραφίες: Γιάννης Μανούσος