Μπαράζ ληστειών τα ξημερώματα στην πρωτεύουσα

Ριφιφί σε πρατήριο υγρών καυσίμων, διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο με λεία μεγάλης αξίας και μπαράζ ληστειών σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Αττική.

Στις 20:15 τέσσερις άγνωστοι εισήλθαν σε κουρείο ιδιοκτησίας αλλοδαπού άνδρα και τον τραυμάτισαν ελαφρά με μαχαίρι στο πρόσωπο. Κατόπιν, του αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, τρία κινητά τηλέφωνα και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Λίγο νωρίτερα, στις 18:05, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στις 03:00 της Δευτέρας άγνωστοι άνοιξαν τρύπα στον τοίχο πρατηρίου υγρών καυσίμων, στο 3ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Βάρης- Κορωπίου, διέρηξαν το χρηματοκιβώτιο, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο.

Λίγο πριν τις 05:00, άγνωστοι παραβίασαν τα ρολά και έσπασαν τον υαλοπίνακα κοσμηματοπωλείο στη λεωφόρο Κηφισίας 71 στους Αμπελόκηπους, από το οποίο άρπαξαν κοσμήματα μεγάλης αξίας και εξαφανίστηκαν.

Στις 06:50, δύο άνδρες απείλησαν με όπλο ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης, άδειασαν το ταμείο του και εξαφανίστηκαν.

Το μπαράζ των ληστειών έκλεισε στις 08:00 στην Πέυκη, όπου δύο άγνωστοι έπιτέθηκαν σε μεταφορική εταιρεία, στην συμβολή των οδών Καζαντζάκη και Απόλλωνος. Οι δύο κακοποιοί άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν.