Έζησε φρίκη η 14χρονη, στα μαλακά οι βιαστές και μαστροποί της

Στα μαλακά έπεσαν οι μαθητές, οι οποίοι από το 2009 μέχρι και το 2012 είχαν κάνει κόλαση τη ζωή μιας συμμαθήτριάς τους, χρησιμοποιώντας βία για να την αναγκάσουν να ικανοποιεί τις σεξουαλικές τους ορέξεις.

Οι δύο δράστες, που είναι ηλικίας 20 και 19 ετών, κάθισαν στο εδώλιο του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θεσσαλονίκης και εκείνο τους καταδίκασε σε φυλάκιση 3 ετών και 3 μηνών τον καθένα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο νεαροί, με την απειλή βίας, δεν έμεναν εκεί και υποχρέωναν την κοπέλα να συνευρίσκεται ερωτικά με άλλους άνδρες, λαμβάνοντας οι ίδιοι χρηματικά οφέλη, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Το μαρτύριο της κοπέλας άρχισε στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών!

Κατά την κεκλεισμένων των θυρών δίκη των νεαρών, η έδρα αποφάσισε να μετατρέψει την ποινή σε εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα (!) και άφησε ελεύθερους τους δύο νεαρούς ενόψει του Εφετείου υπό την προϋπόθεση της εμφάνισής τους σε αστυνομικό τμήμα.

Προηγουμένως, το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης τους έκρινε ένοχους για βιασμό, μαστροπεία και σωματική βλάβη σε βάρος της συμμαθήτριας τους.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορήθηκαν άλλοι τρεις συνομήλικοι των καταδικασθέντων, οι οποίοι αθωώθηκαν.