Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Κηφισίας από πτώση δέντρου

Μεγάλο μποτιλιάρισμα είχε προκληθεί από τις 09:00 της Τετάρτης 22 Οκτωβρίου στο λεωφόρο Κηφισίας, λόγω πτώσης δέντρου, στο ύψος της Φιλοθέης.

Η κίνηση ξεκινούσε λίγο πιο μπροστά από το Φάρο Ψυχικού και έφθανε μέχρι τον Παράδεισο Αμαρουσίου και έχει δημιουργήσει ουρές χιλιομέτρων από ακινητοποιημένα οχήματα, καθώς η πτώση του δέντρου, στην κάθοδο της λεωφόρου προς Αθήνα, έγινε σε ώρα αιχμής, δηλαδή όταν η πλειονότητα των εργαζόμενων πηγαίνουν στις δουλειές τους.

Όπως εξηγεί το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο, καθώς ένα δέντρο που έπεσε πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ, εμπόδιζε την κυκλοφορία.

Το συμβάν σημειώθηκε στο ύψος του Κολλεγίου στη Φιλοθέη, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι δύο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας της καθόδου προς Αθήνα.

Το δέντρο έχει ήδη απομακρυνθεί από το σημείο, έχουν δοθεί δύο λωρίδες στην κυκλοφορία, ωστόσο το πρόβλημα με το μποτιλιάρισμα παραμένει και μετά τις 11:30 της Τετάρτης, με τα αυτοκίνητα να κινούνται σε πολύ αργούς ρυθμούς.

Άλλωστε, η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισίας ήταν ήδη αυξημένη, λόγω του τροχαίου που σημειώθηκε νωρίτερα στην Αθηνών-Λαμίας.