Στις 12 Δεκέμβρη η δίκη Κασιδιάρη για το χαστούκι στην Κανέλλη

Αναβολή για τις 12 Δεκεμβρίου έλαβε η δίκη του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για το περίφημο χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη στη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής.

Νωρίτερα, ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε εισέλθει στο κτίριο των δικαστηρίων της Ευελπίδων, όπου επρόκειτο να διεξαχθεί η δίκη συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη και καταχειροκροτούμενος από μερικούς ομοϊδεάτες του.

"Όχι φυλακές για τους εθνικιστές", φώναζαν όσοι έχουν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια για να συμπαρασταθούν στον Ηλία Κασιδιάρη. 

Ο ίδιος ο βουλευτής, απευθυνόμενος τους είπε: "Κρατήστε, ρε, γερά, στις εκλογές θα τους φάμε τους ρουφιάνους".

Σε ερώτηση ενός από τους συγκεντρωμένος εάν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα βρεθούν στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε η κυβέρνηση, απάντησε: "Αφού ξέρετε ότι δεν μας πάνε".

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε, μετά την αναβολή της δίκης του, ο Ηλίας Κασιδιάρης.
"Θα τα πούμε σύντομα και ελεύθεροι", είπε απευθυνόμενος στις δημοσιογράφους.
Νωρίτερα, πηγαίνοντας στα κρατητήρια της Ευελπιδων,  σε ερώτηση δημοσιογράφων, αν ζητά συγγνώμη για την επίθεση στις κύριες Κανέλλη και Δούρου, απάντησε: " Εγώ να ζητήσω συγγνώμη για την επίθεση που δέχτηκα; Αν ζητήσουν αυτές θα ζητήσω κι εγω. Τα αδικήματα σε βάρος μου δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα".