Υπογραφές κατά των πλειστηριασμών ακινήτων από την ΕΚΠΟΙΖΩ

Καμπάνια με σύνθημα "Όχι στους πλειστηριασμούς" και αίτημα την αναστολή τους για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμη διοργανώνει η ΕΚΠΟΙΖΩ.

Η Ένωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής καλεί φορείς και πολίτες σε συμμετοχή στη δράση.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου μέλη και εθελοντές της ΕΚΠΟΙΖΩ θα ενημερώνουν τους πολίτες, θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό και θα συγκεντρώνουν υπογραφές στα παρακάτω σημεία της χώρας:

- Πλατεία Συντάγματος, κεντρική έξοδος ΜΕΤΡΟ, Αθήνα (08:00)

- Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη (11:00)

- Πλατεία Γεωργίου (επάνω μέρος),  Πάτρα (09:00)

Οι ενδιαφέρομενοι μπορούν επίσης να ψηφίσουν στην ιστοσελίδα www.ekpizo.gr ή να στείλουν στον αριθμό 54677 το μήνυμα: ΟΠ κενό ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, με χρέωση 0,21 ευρώ.

Επίσης, διανομή φυλλαδίων και συγκέντρωση υπογραφών θα γίνει την ίδια ημέρα, τις πρωινές ώρες, σε 12 πόλεις της χώρας και συγκεκριμένα, στις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καβάλα, Ηράκλειο Κρήτης, Μυτιλήνη, Σέρρες, Χίο, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Φλώρινα και Κοζάνη.

Η ΕΚΠΟΙΖΩ τονίζει πως δεν πρέπει να επιτραπεί "να βρεθούν χιλιάδες οικογένειες  στον δρόμο, ενώ θα οφείλουν ακόμα στις τράπεζες χρήματα για το ακίνητο που έχασαν και πρέπει να ξεπληρώσουν", ούτε "να κινδυνεύσουν χιλιάδες μικροεπιχειρηματίες να χάσουν, όχι μόνο την κατοικία τους, αλλά και την επαγγελματική τους στέγη".