Οι δήθεν γονείς της Μαρίας θα ζητήσουν να την υιοθετήσουν

Η αποφυλάκιση των δήθεν γονέων της μικρής Μαρίας αναμένεται να φέρει εξελίξεις στο θέμα της μελλοντικής τύχης του κοριτσιού.

Ο δικηγόρος του ζευγαριού, Κώστας Κατσαβός, αποκάλυψε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι την Τρίτη 29 Οκτωβρίου αναμένεται η αποφυλάκιση του "πατέρα" της Μαρίας, του άνδρα δηλαδή που τη μεγάλωσε και με τον οποίο ζούσε στον καταυλισμό στα Φάρσαλα.

Παρότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν υπάρξει φήμες για αποστασιοποίηση του δήθεν πατέρα από τη σύζυγό του για θέμα της Μαρίας, εντούτοις αυτή τη στιγμή ο Χρήστος Σαλής φέρεται να έχει αλλάξει γνώμη για τις δηλώσεις του -"εγώ δεν την ήθελα μέσα στο σπίτι"- στην εφημερίδα Daily Mail.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος κ. Κατσαβός, οι Έλληνες Ρομά αναμένεται να διεκδικήσουν νόμιμα την υιοθεσία του παιδιού.

Συνεπώς, φτάνουμε στην κρίσιμη φάση με τα ενδεχόμενα για τις τύχες της μικρής Μαρίας να είναι πολλά. Είτε θα γυρίσει στους βιολογικούς γονείς της, είτε θα πάει σε ίδρυμα για να υιοθετηθεί, είτε από Έλληνες γονείς, είτε από Βούλγαρους, όπως προέκυψε από βουλγαρικά ΜΜΕ την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, είτε από το ζευγάρι των Ρομά που τη μεγάλωσε μέσα στην ελληνική επικράτεια.