Γιατί έδωσε τη μικρή Μαρία η βιολογική της μητέρα

Η δικηγόρος του ζευγαριού Ρομά που παρουσιάζονταν ως γονείς της μικρής Μαρίας αποκάλυψε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC News στοιχεία για την ταυτότητα της βιολογικής μητέρας του κοριτσιού.

Η Μαριέτα Παλάβρα δήλωσε ότι η πραγματική μητέρα της Μαρίας είναι Βουλγάρα ιερόδουλη, με καταγωγή Ρομά.

Η δικηγόρος εξήγησε το λόγο για τον οποίο επιμένει στην ιδιότητα της βιολογικής μητέρας ως ιερόδουλης: εκείνη και ο φίλος της, ονόματι Μιχάλης, σύμφωνα με την κυρία Παλάβρα, θεωρούσαν το βρέφος ανεπιθύμητο και αναζητούσαν ανάδοχους γονείς.

Αρχικά το ζευγάρι, σύμφωνα με τη μαρτυρία της δικηγόρου τους, δεν ήθελε το βρέφος, διότι είχε δικά του παιδιά. Εκείνη που έπεισε τον Αθίγγανο είναι η 40χρονη γυναίκα του, για την οποία η δικηγόρος της λέει ότι άλλαξε στάση όταν κράτησε τη μικρή Μαρία στην αγκαλιά της.

"Είδε ότι έμοιαζε με μια κούκλα Μπάρμπι, μια καταπληκτική κούκλα Μπάρμπι. Και έκλαιγε στην αγκαλιά της. Και σκέφτηκε ότι δεν μπορει να το αφήσει. Δεν ήθελε να το αφήσει να πεθάνει ή να πέσει σε κακά χέρια. Γι' αυτό αποφάσισε να το κρατήσει", είπε η δικηγόρος του ζευγαριού.

Η Μαριέτα Παλάβρα αποκάλυψε επίσης ότι οι δήθεν γονείς της Μαρίας είχαν έρθει σε επαφή, τυχαία στο δρόμο, πριν από έναν χρόνο, με τη βιολογική μητέρα του κοριτσιού.